Hürriyet

4 Kasım 2012 Pazar

Kamera Güvenlik Sistemleri

Kamera güvenlik sistemleri günümüzün vazgeçilmez güvenlik sistemleridir. Güvenlik kameraları temelde iki farklı yapıdan meydana gelmektedirler. Sahada güvenlik kameraları ve merkezde DVR yani dijital kayıt cihazları olarak ayrılırlar. Kamera güvenlik sistemleri kameraların uzaktan internet veya cep telefonundan izlenmesine ve aynı zamanda dijital kayıt cihazı içine görüntülerin geriye dönük izlenebilmesine imkan tanımak için kaydetmektedirler.

Elektronik Güvenlik Sistemleri 
kamera güvenlik sistemleri
Kamera güvenlik sistemi fiyatları son yıllarda hayli düşmüş durumdadır. Ortalama 4 kameralı bir sistem 1300TL ye 8 kameralı bir sistem ise 2000TL ye mal olabilmektedir. Tabiki bu fiyat genel bir fiyattır kameranın kurulacağı mekan ve kullanılacak kablo ve işçilğe göre fiyatta değişiklikler olması muhtemeldir. Fakat yaklaşık kamera fiyatları bu civarlardadır.
Faaliyet alanımız olarak kamera güvenlik sistemleri izmir, Güvenlik kamera sistemleri kayseri, Güvenlik kamera sistemleri ankara, Güvenlik kamera sistemleri antalya, Güvenlik kamera sistemleri istalbulda hizmet vermekteyiz. Yine istanbul merkezde olan firmamız ile anadoluda bayilerimiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Kamera güvenlik sistemlerinde kalite ve hizmetin buluşma noktasında sizler ile birlikte yürüyoruz.
güvenlik kamera sistemleri
Güvenlik kamera sistemleri kurulumu, Satışı, Projelendirilmesi, Danışmanlık ve Teknik servis hizmetleri alanlarında çalışmaktayız. Uygun fiyat ve kaliteli çözümlerin adresiyiz. Bize danışmadan güvenlik kamera sistemi almamanızı tavsiye ediyoruz. Ev güvenlik kamera sistemleri , Site kamera sistemleri,  Gizli kamera sistemleri alanlarında sizlere hakettiğiniz hizmeti verme çabası içerisindeyiz.

Küçük çaplı ev kamera sistemi ve apartman kamera sistemleri yanında, Hertürlü mobese güvenlik kamera sistemleri, Büyük çaplı tesislerin güvenlik kamera sistemlerini yapmaktayız. Herkeze uygun çözümlerimiz ile sizlerin hizmetinde olmaktan mutluyuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder